RAIMO JAATINEN

Kuvanveistäjä

Raimo Jaatinen on syntynyt 1949 Helsingissä.

Työtilat sijaitsevat Aittakallion ateljeessa Nurmijärven Perttulassa.

Kuvaamataidonopettajan loppututkinto Taideteollisesta Korkeakoulusta 1980 ja vierailijaopiskelijana Krakovan Taideakatemian kuvanveiston laitoksella 1975.

Kuvanveisto- ja taidevalukurssien opettajana muun muassa Pekka Halosen akatemiassa, Valtion hammasteknikko-opistossa, Teknillisen korkeakoulun arkkitehtiosastolla, Kuvataideakatemiassa, Helsingin suomenkielisessä työväenopistossa ja pisimpään Kuusamo-opistossa.

Taidevalajan töitä vuodesta 1971. Pääasiallinen veistosmateriaali pronssi.

Osallistunut lukuisiin yhteis- ja ryhmänäyttelyihin sekä Järjestänyt monia yksityisnäyttelyitä alkaen vuodesta 1973.

Viimeisimmät yksityisnäyttelyt olivat Kuusamotalon Kaamosgalleriassa sekä Galleria Villessä Nurmijärvellä lokakuussa 2019 ja seuraava on Vantaalla K-galleriassa elo-syyskuussa 2021.

Raimo Jaatinen

Avoinna Joulu Taidekieppiviikonloppuna 4.-5.12.2021 klo 11.00-17.00

Aittakallion ateljeessa esillä runsaasti uusia pronssi- ja keraamiikkatöitä, käsintehtyjä uniikkikortteja, ja nerikomitekniikalla tehtyjä korvakoruja.
Maalauksia saa penkoa ateljeen ja tornihuoneen varastoista.
Tarjolla glögiä ja porkkanakakkua.
sijainti

Aittakallion Ateljè

Aittakalliontie 231, 01860 Perttula, Nurmijärvi

Ajo Aittakalliontielle Lopentieltä Aittakalliontien alkupäästä! Siinä on opasteet ”Lähilammen karavaanialue” sekä ”Aittakallion ateljee 2 km”

Gps ohjaa usein suljettuun Aittakalliontien loppupäähän. Gps-laitteeseen voi ensin syöttää osoitteeksi Aittakalliontie 1, siitä on perille kaksi kilometriä. Seuraa ateljeen opasteita.

RAIMO JAATINEN