Mikä on Taidekieppi

Kunta-alueellamme on valtava määrä lahjakkaita ja aktiivisesti toimivia käsityöläisiä ja taiteilijoita. Kuitenkaan harva kuntamme asukkaista, puhumattakaan muista, on tietoinen näistä. Jopa samoilla aloilla toimivat kulttuurin tekijät eivät ole olleet tietoisia toistensa olemassa olosta!

Tavoitteemme siis onkin tuoda nämä tahot yhteen kuntamme alueelta ja perustaa vuosittainen Taidekieppi-nimellä kulkeva tapahtuma. Tällöin jokainen osaaottava kulttuurin tekijä, oppilaitoksia unohtamatta, avaa ovensa työhuoneilleen tai tuo työnsä esiteltäväksi yhden viikonlopun ajaksi ympäri Nurmijärveä. Tavoitteemme on tuoda esille mitä lähipiiristämme löytyy sekä saada toimijoille näkyvyyttä. Näin pyrimme tukemaan ja säilyttämään näitä aloja sekä taiteilijoidemme töitä myös tuleville polville.

Taidekieppi on vakiinnuttanut paikkansa osana Nurmijärven kulttuuritarjontaa. Kiitos siitä kuuluu teille jotka olette osallistuneet tapahtumaan! Kävijämäärät tapahtumassa ovat nousseet joka vuosi. On ilo huomata että käsillä tekeminen ja kulttuuri kiinnostavat. Taidekieppi on järjestetty vuosittain syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Melkein joka taidekieppitapahtumassa on kiertänyt ilmainen Taidekieppibussi.

Heräsikö kysymyksiä? Saat meihin yhteyden nopeasti oheisella yhteydenottokaavakkella. Voit myös soittaa ja laittaa viestiä meille.

Edit | Entries | Preview | Duplicate | Delete